Wij zijn 40jaar verslingerd aan honing en dat gaan we vieren!

Precies 40 jaar geleden (1977) kon Wouter Vuyk (oprichter van de Traay) een stukje grond pachten aan de Traayweg in Leersum en vanaf toen was Imkerij de Traay een feit: en dat willen we uiteraard met je vieren!

WIN EEN INTRODUCTIE CURSUS IMKEREN
Ben jij net als ons ook zo verslingerd aan honing? En wil je meer weten over de wondere wereld van de bijen en het imkervak? Doe dan mee met onze actie, wij willen onze passie en kennis graag met jullie delen! Speciaal voor jou als honingliefhebber organiseren wij in het najaar een introductiecursus imkeren, met een bezoek naar de wilde bijentuin, een honingproeverij met al onze honingspecialiteiten en een uitgebreide Bee high tea!

We zijn erg benieuwd wat de Traay voor jou zo bijzonder maakt! Laat het ons weten via: info@detraay.com En maak kans op onze introductie cursus imkeren voor 2 personen!

        

 

* Voorwaarden deelname: Deze actie loopt t/m eind juni 2017, je krijgt dan van ons persoonlijk bericht. Laat ons weten indien je niet op de hoogte gehouden wilt worden over nieuwtjes en aanbiedingen