Nutamo viert jubileumfeest samen met Imkerij de Traay Honingliefhebbers opgelet voor Nutamo’s Heerlijke Honingweken!

In de maand september bestaat het bedrijf achter Nutamo 30 jaar. Om dit te vieren lanceren Nutamo en Imkerij de Traay gedurende de hele maand september de Heerlijke Honingweken! Tijdens de actieperiode gaan beide partijen o.a. op zoek naar de grootste honingliefhebber van Nederland en België en delen zij de leukste honingtips en weetjes.  

Natuurproducten
Rick Kieboom, Marketingmanager bij Nutamo :‘’Veel van onze klanten zijn groot liefhebber van de honingproducten van de Traay. Daarom hebben we besloten om dit mooie natuurproduct gedurende onze feestmaand extra in de spotlights te zetten! We zijn dan ook onwijs trots op de prettige samenwerking met de Traay en hopen onze samenwerking richting de toekomst verder te kunnen uitbouwen!’’.  Joyce Weerman, Brandmanager bij Imkerij de Traay: “De aftrap van deze campagne is de zoektocht naar de grootste honingliefhebber van Nederland en België. Tijdens de Heerlijke Honingweken roepen we op om een foto te delen van jouw favoriete honingmoment. Onder de inzendingen verloten wij o.a. een luxe honingpakket”.

Wat is Nutamo?

Nutamo is dé webshop voor levensgenieters! Duik in onze wereld vol smaakbeleving en proef het verschil! Of je op zoek bent naar een gezond en verantwoorde levensstijl met o.a. superfoods, granola’s, gedroogd fruit, rauwe noten, suikervrij snoepgoed of natuurvoeding. Je aan de slag wilt gaan als thuisbakker of van leven wilt genieten met A-merk wijnen, chocolade, vers gebrande notenmixen, kaas of snacks. Bij Nutamo beleven klanten hun eigen wereld vol smaakbeleving.