ALLROUND STORINGSMONTEUR/TD MEDEWERKER

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een: allround storingsmonteur / TD medewerker
(Fulltime, 40 uur per week, maandag t/m vrijdag inzetbaar tussen 6.00 – 22.00 uur. )

De functie:
De werkzaamheden bestaan uit het opstellen en ombouwen van productielijnen en het opzoeken, analyseren en oplossen van storingsbronnen. Daarnaast voer je onderhoud uit en verricht je diverse klussen voor de technische dienst. Je zorgt voor juiste informatieverstrekking aan de operators en lijnmanagers. Je wordt aangestuurd door het Hoofd technische dienst en werkt veelal zelfstandig. Je wordt intern opgeleid en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling is aanwezig.

Het profiel:
Je hebt MBO niveau (Mechanica of vergelijkbaar), kennis van elektrotechniek, pneumatiek, en bij voorkeur kennis van afvul- en etiketteermachines. Je hebt een flexibele en ambitieuze werkhouding, bent klantvriendelijk en service- en oplossingsgericht. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod:
Wij bieden een zelfstandige en gevarieerde functie op een kleine afdeling. Uiteraard bieden wij een salaris dat past bij het niveau van de functie en een prettige werkomgeving.

Jouw reactie en onze procedure:
Voor informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Jacco Laan, tel. 0320-229609. Je sollicitatiebrief met je CV en voorzien van een motivatie, kun je per e-mail sturen naar Agatha Kingma via pz@detraay.com