Vacature

WEGENS GROEI VAN ONS BEDRIJF ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN:

Lijnoperator

(40 uur per week, omdat de productieafdeling in een 2-ploegen systeem werkt ben je inzetbaar tussen 6.00 – 22.00 uur)

De functie:

Als lijnoperator ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van verschillende productielijnen, met als doel de continuïteit van het productieproces te waarborgen. Je bedient machines, verhelpt kleine storingen en produceert conform de productieplanning. Hierbij zorg je er voor dat er voldaan wordt aan de gestelde eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en kwantiteit. Naast deze technische en administratieve aspecten coördineer je de werkzaamheden van de productiemedewerkers en stuur je hen aan. Je rapporteert aan de Productieleider en hebt nauw contact met de Technische Dienst. Je levert een proactieve bijdrage aan de verbetering en optimalisering van de organisatie op de productieafdeling.

Functie-eisen:

  • MBO werk en denkniveau, een opleiding VAPRO/procestechniek is een pre
  • (Ruime, aantoonbare) ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de voedingsbranche/productieomgeving
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Je bent communicatief sterk en hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal
  • Kennis van BRC/HACCP/Arbo normen
  • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat

Ons aanbod:

Wij bieden een aantrekkelijke interessante, zelfstandige functie binnen een middelgrote dynamische   organisatie, waar het uitdagend en leuk is om te werken. Uiteraard bieden wij een salaris dat past bij het niveau van de functie.

Jouw reactie:

Stuur je motivatie en uitgebreid CV naar De Traay B.V., t.a.v. Agatha Kingma, pz@deTraay.com of per post naar: De Traay B.V., Platinastraat 50, 8211 AR Lelystad.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.