Medewerker Verkoop Binnendienst

De Traay, de honingspecialist van Nederland, is gevestigd in Lelystad. De Traay bestaat sinds 1977 en is onderdeel van het Belgische Meli. Met zo’n 60 medewerkers verwerken we met veel passie en zorg onze (biologische) honing. We werken samen met imkers van over de hele wereld.

Ter versterking van het bedrijfsbureau zijn we per direct op zoek naar een
Medewerker Verkoop Binnendienst
(32-40 uur)

Als Medewerker Verkoop Binnendienst ben je werkzaam op het Bedrijfsbureau en ben je intern het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Het is een zelfstandige afwisselende en dynamische functie, waarbij jij mede de tevredenheid van onze klanten bepaalt. Je bent in deze functie onder andere verantwoordelijk voor:

  • Contact met onze klanten en afnemers via telefoon en e-mail;
  • Aannemen en verwerken van binnengekomen orders in het ERP-systeem;
  • Overleg met de planning over levertijden;
  • Bevestigen van orders en levertijden aan onze klanten;
  • Administratieve afhandeling van het transport van orders en pakketten inclusief bijbehorende documenten;
  • Container- en palletregistratie;
  • Ontvangst en registratie van klachten;
  • Actueel houden van de klantgegevens en klantwensen c.q. eisen;
  • Daarnaast verzorg je samen met je collegae van het Bedrijfsbureau de ontvangst en registratie van bezoekers en afhandeling van inkomende telefoongesprekken.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er met MBO+ werk- en denkniveau die de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst. De Duitse taal is een pré. Je werkt snel en nauwkeurig, resultaat- en oplossingsgericht, maar je bent zeker ook stressbestendig. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.

Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Gezien de grote diversiteit in contacten, het brede aanbod van producten en de uiteenlopende werkzaamheden is deze functie zeer afwisselend. Binnen ons bedrijf wordt gemotiveerd en met plezier samengewerkt aan prachtige producten, maar bovenal aan de tevredenheid van onze klanten. Wij bieden een marktconform (functiegerelateerd) salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling) en bij gebleken geschiktheid bieden wij een vast dienstverband.

Ben jij geïnteresseerd in deze afwisselende baan? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Amber van Campen, pz@detraay.com.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Henk-Peter Hoogeveen, Hoofd Bedrijfsbureau, h.hoogeveen@detraay.com of telefonisch 0320 229698.