Nieuw: Design De Traay

De Traay heeft een mooi en breed assortiment biologische honingsoorten vooral afkomstig uit Europa. In de afgelopen tijd zijn de biologische en Europese varianten aangepast en is een goede basis neergelegd. Onlangs hebben we het hele assortiment onder de loep genomen. Een aantal details hebben we bewaard; zo is de biologische lijn met het oranje etiket verder uitgerold zodat het voor de huidige gebruiker herkenbaar is en blijft.

Wat is er veranderd?
Er zijn nieuwe sfeerbeelden en illustraties ontworpen met als resultaat een nieuw, fris en modern design. Een andere belangrijke stap is de verbeterde segmentatie in het assortiment:

  • De biologische bloemenhoning heeft als basis geel
  • De biologische specialiteiten honing heeft als basis oranje
  • De Fair trade en Demeter honing heeft als basis crème
  • De biologische honing met ingrediënt heeft als basis groen
  • De gangbare honing heeft als basis gebroken wit

Gecertificeerd FSC-papier
We hebben verdere stappen genomen op het gebied van duurzaamheid. Alle etiketten zijn gedrukt op FCS-gecertificeerd Velijnpapier. Het is duurzamer omdat er minder grondstoffen nodig zijn om dit papier te maken. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Deze design optimalisatie is een herbevestiging van de kwaliteit. Het is nog steeds herkenbaar de Traay met behoudt van de kernwaardes Vertrouwen, Variatie, Biologisch, Transparant, Duurzaamheid!

Dat zie je goed terug in het schap; de Traay honing is echt onderscheidend.