STAGIAIR MARKETING

Zoek je een leerzame en uitdagende stageplaats voor minimaal 3 maanden op een marketing afdeling? Ben je doortastend, creatief, enthousiast en een echte teamplayer? En heb je affiniteit met het natuurproduct honing? Dan ben jij de stagiair die wij willen!

Op de afdeling marketing van Imkerij de Traay komen alle facetten binnen marketing aan bod. Van het idee voor een product tot aan de daadwerkelijke introductie, alle bijbehorende stappen en werkzaamheden binnen een dergelijk proces hebben wij in eigen beheer. Er gebeurt dus veel op deze creatieve afdeling en er valt veel te leren! 

Over de stage: Je werkt mee in de dagelijkse gang van zaken op de afdeling marketing en krijgt daarbij de verantwoordelijkheid over een aantal eigen taken. Denk daarbij onder andere aan het beheren van onze social media accounts, websitebeheer, het opmaken van packagings en het opmaken van promotiemateriaal (foto’s van onze producten en bijbehorende recepten). Kortom, alle diverse werkzaamheden die op een marketingafdeling voorbij komen. Er is daarbij veel ruimte voor eigen initiatief en voor een eventuele opdracht die vanuit je opleiding gemaakt moet worden!

Wij zijn op zoek naar een stagiair die:

  • Een opleiding op HBO niveau (bij voorkeur richting marketing/communicatie) volgt;
  • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Ervaring en affiniteit heeft met social media;
  • Ervaring en affiniteit heeft met programma’s als Photoshop.

Onze maatregelen tegen het coronavirus:

Om onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen is het dragen van een mondkapje verplicht. Er zijn plastic schermen geplaatst en hygienische handgel is aanwezig. Stagiaires kunnen gedeeltelijk vanuit huis en gedeeltelijk op ons kantoor werken. 

Jouw reactie:

Stuur je motivatie en CV naar pz@detraay.com t.a.v. Susan Brouwer.