De Traay introduceert de @gavecampagne

DE TRAAY INTRODUCEERT DE @GAVECAMPAGNE 
Deze week start de @gavecampagne van de Traay op Facebook.  “Wij gaan de komende twee weken aan consumenten uitleggen waarom agave zo gaaf is”, vertelt Joyce Weerman. “Steeds meer consumenten zijn op zoek naar lekkere én natuurlijke vervangers van suiker. Met deze campagne helpen wij in de zoektocht naar plantaardige zoetmiddelen. Elke dag plaatsen wij tips, inspiratie voor heerlijke recepten, geven uitleg over de verschillende soorten stropen, de smaak, herkomst en toepassing. Uiteraard valt er ook wat te winnen! Consumenten maken kans op een goed gevuld en lekker zoet pakketje”.

Dat is gaaf!
De agavesiroop van de Traay is gemaakt van 'Agave Tequilana', ook bekend als ‘blauwe agave’ en groeit op een hoogte van ongeveer 1500 meter op de droge grond in Mexico. Het sap van deze plant wordt eeuwenlang gebruikt om zijn zoetkracht, maar ook om zijn medicinale toepassingen. Voordeel van agave is dat het, in vergelijking met geraffineerde suiker, een lagere glycemische waarde heeft. Daarnaast bevat het minder calorieën en heeft agave een hogere zoetkracht, is dat niet gaaf?!  

Tijdens de @gavecampagne komen ook de andere plantaardige zoetmiddelen van de Traay aanbod. De @gavecampagne is te volgen op https://www.facebook.com/detraay/

Plantaardige stropen en siropen